The Cellar - Mistress Jill

Afspraak

Een afspraak regelen

Een sessie kan u boeken van maandag tot en met vrijdag vanaf 12 uur ’s middags.
Een sessie tijdens het weekeind behoort eveneens tot de mogelijkheden maar is beperkt.

Afspraken mogen ruim op voorhand worden gemaakt. Heeft u een afspraak echt lang op voorhand geboekt dan graag de dag voor uw afspraak een bevestiging per mail of sms zodat ik zeker ben dat u mij niet vergeten bent ;-)

Afspraken per e-mail waarin u uw wensen beschrijft zijn zeker welkom. Als bekende bezoeker kan u trouwens altijd een afspraak regelen per e-mail of sms. Om eindeloos heen en weer sms'en te vermijden vermeldt even duidelijk dag en uur waarop u wilt komen.

Haalt u het afgesproken uur van onze afspraak niet, bel of sms me dat u vertraging heeft maar wel op komst bent.

U mag erop rekenen dat uw bezoek in een ontspannen sfeer verloopt. Ik neem steeds de tijd die nodig is om eerst uw wensen en verlangens te bespreken. U kan voor en na de sessie gebruik maken van de douche. Ook na de sessie mag u even terug op adem/aarde komen.

Uw eerste bezoek

Boekt u een sessie als nieuwe bezoeker dan zal ik u altijd vragen me te bellen of te sms'en met herkenbaar nummer. Uw telefoonnummer wordt met de grootste discretie behandeld.

Indien u dat wenst kan u een afspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking. Dit is geheel kosteloos en ik reserveer zo'n 20 minuten hiervoor. U kan tijdens dit gesprek praten over uw wensen en de studio bezichtigen (indien deze niet bezet is)

Ik vind het prettig als u me eerst mailt en daarin beschrijft waarnaar u op zoek bent, welke ervaringen u heeft, u mag als voorbeeld bestanden, foto’s toevoegen.

Mijn e-mail: jill@thecellar.be

Mijn telefoonnummer: +32 (0)476 92 01 25