The Cellar - Mistress Jill

Meesteres Jill

Rigger Jill ** Meesteres Jill ** Dokter J.Hessen

Mijn telefoonnummer: +(32) 476 92 01 25
Mijn e-mailadres: jill@thecellar.be

Ik heb reeds 28 jaar ervaring waarvan 25 jaar als Pro-Domme.
Mijn voorkeur gaat uit naar het realiseren van fantasieën waarmee ik affiniteit voel. Wederzijdse sympathie vind ik nog steeds de belangrijkste voorwaarde en de beste garantie om samen een intens, mooi spel te beleven.

Ik beleef intense voldoening aan het uitvoeren en realiseren van iemands meest intieme, soms aparte en originele fantasieën Voor de echte masochist kan ik behoorlijk sadistisch uit de hoek komen maar wel *met een glimlach* en soms met *een grijns van oor tot oor* Ik ben verbaal goed onderlegd en heb een bovengemiddelde levendige fantasie dus rollenspel zit me eveneens als gegoten

Dominant of Lifestyle Meesteres wil ik mezelf niet noemen want dat roept bij mij het beeld op van een Meesteres die de slaaf toesnauwt dat Haar Wil Wet is en dat strookt niet met mijn visie op SM en mijn rol daarin. Nochtans is “domineren” voor mij de natuurlijkste zaak ter wereld. Anderen omschrijven me wel eens als een sterke, creatieve en enthousiaste vrouw en daarom vermoed ik dat Meesteres zijn zo natuurlijk voor me aanvoelt. Ik ben er ook van overtuigd dat ik met deze genen geboren ben. Als kind al was ik gebiologeerd door alles wat met SM te maken had. De term SM zou pas veel later om het hoekje komen kijken.

De inhoud van een sessie, soft of hard, heeft voor mij geen enkel belang. Ik hou van creatieve uitdagingen en een persoonlijke sessie. Ik ben in mijn element wanneer een sessie enige technische vaardigheid vereist. Dat verklaart goed mijn fascinatie voor touwbondage en touwsuspension. In 2015 heb ik met plezier en gretigheid privé lessen in Shibari gevolgd. Nog een technisch voorbeeld is mijn voorliefde voor al wat medisch is, vaak zijn dat handelingen die kennis, ervaring en handigheid vereisen.

De inhoud van uw sessie bespreken we altijd vooraf want iedere bezoeker is anders: slaaf / masochist / sub / fetisjist / bondageliefhebber / scenariospeler / travestiet. Daag me uit om van uw fantasie een onvergetelijke ervaring te maken. Mijn creativiteit is bijna grenzeloos! U mag ook een persoonlijk scenario bedenken. Verras mij eens. Ik doe graag alle moeite om uw fantasie te realiseren.

Af en toe krijg ik de vraag om fantasieën te realiseren die me niet liggen. Dan zal ik u liever doorverwijzen naar een collega dan een sessie neer te zetten waarbij de juiste toon ontbreekt. Met travestie op zich heb ik helaas geen feeling. Travestie in combinatie met SM, met bondage kan dus wel. Het psychisch vernederen van een sub zonder aanleiding ligt me niet. Ik pas voor al te softe, erotische spelletjes met mezelf in de rol van femme fatale, fetish Queen, Goddess.
Bij mogelijkheden kan u meer lezen wat wel en wat niet kan.

U kan met mij een sessie beleven in de Nederlandse of Engelse taal.
Uitsluitend Franstalige sessies doe ik niet.

Ik heb een uitstekende verstandshouding met Mistress Shane, Lady Renee, Rigger Coco Kasutra en slavin/switch Takara.